1 Ekim 2014 Çarşamba

Tatilde sex nasıl yapılır ? – Erotik Sex Hikayesi

Merhabalar İsmim Tarkan, 25 yaşındayım. Uzun süredir çalıştığımdan hiç tatile gidemiyordum. Bu yaz tatile antalya’ya gitmeye karar verdim. Hemde en lüks otele tek başıma gittim. Sırf Sex için gittim anlayacağınız. Bugüne kadar tatilde sex yaptım mı ? Hayır tabiki de. İnanmadım bu tip şeylere. Neyse google a yazdım tatilde sex nasıl yapılır? Tatilde sex , Tatilde Sex yapanlar gibi aramalar yaptım. Orda birkaç kişinin tecrübelerini konu alan siteler buldum. Ordan okuduklarım ile cesaretimi topladım aldım ıvır zıvırımı yanıma yola koyuldum. İlk gün otel çok büyük olduğundan tanımaya çalıştım. Etkinlikleri okudum. Barları gezdim. Otel çalışanlarıyla ufak ufak muhabettler ettim. Derken ilk geceyi boş geçmiyeyim dedim. Barmen e sordum. Bu gece nerede takılıp çevre yapabilirim dedim. Oda otelin büyük diskosu var oraya git abi dedi. Her gece 03:00′a kadar eğlence var deyince koşarak oraya gittim çünkü saat 12:00 ‘a gelmişti. Daha sonra içeri girdiğimde ne göreyim bukadar güzel kız hayatımda ilk defa bir arada görüyorum. Dedim kendi kendime Tarkan gir aralarına kafana göre takıl. Girdim kalabalıgın arasına onlara ayak uydurarak etrafımı gözleyerek kaptırdım ritmin doruklarına kendimi.Gözüme sarışın bir hatunu kestirdim ama nasıldı biliyormusunuz… Bu tenisçi şarapova varya aynı onun gibi. Bacaklar kalın ama taş gibi. Boy uzun, gögüsler harika dik. Prüzsüz bir cilt insanı heycanlandırıyor kız ya anlatamam.Neyse göz göze o gece bilerek yaptım en az 20 kez kesiştik. Disko çıkışı gizlice izledim hangi oda, kimlerle takılıyor, tatile kimle gelmiş, yabancı mı? çünkü rus a benziyor aynı. amator turk sikis 300x225 Tatilde sex nasıl yapılır ? Erotik Sex Hikayesi

Okulda Sex Hikayesi

Merhaba ben erhan lisenin ilk senesinden beri hoşlandığım bir kız var adı ışıl.Bütün okul ışılın orospu olduğunu söylüoyordu yıllar geçti son sınıfa geldik artık herkes onun orospu olduğu herkes tarafından kabul görmüştü bende buna istinaden ben bu kızı artık sikmeliyim diye düşünerek o teneffüste koşarak yanına gittim kendisinden hoşlandığını söyledim bana gülümsedi.Sonra hemen sınıfına koştu koşarken zıplayan götüne baktım o götü sikmek istediğime emindim.daha sonra tam okul çıkışında bunu yakaladım.Dedim ışıl gel özel konuşalım uzun zamandır ben senden hoşlanıyorum dedim.Dayanamadı.Tamam dedi geliyorum ama 5 dakka.O an anladım işte sikeceğimi.Aşağıya indik okulun en alt katına tam konuşacakken ben bunun dudağına yapıştım.Dur ne yapıyorsun diyip beni itti.sonra ben bir daha saldırdım işte o zaman beni engellemedi ve o da benimle öpüşmeye başladı eteğinden aşşağıya elimi daldırdım baldırlarını okşamaya başladım yukarı doğru çıkıyordum.o güzel yumuşacık amına doğru çıktım.okşamaya başladım beni hiç engellemedi okşadı ıslanmaya başladı.Onun penye külodundan belli oluyordu ıslaklığı.gömleğinin düğmelerini açmaya başladım.O kadar harika memeleri vardı ki.Dimdik portakala gibi turuncu meme uçları ortaya çıkıvermişti yalamaya başladım.Bu anı hiç unutmayacağım.Bir yandan yalıyor bir yandan da elimle amını ıslatıyordum artık benim sikim pantolondan patlayacak gibi olmuştu.Çıkardım ve ona biraz ilgilensene dedim.Hemen eğildi ve ağzına almaya başladı 40 yıllık saksocular gibi emmeye başladı sikimi.Başını ovuşturuyordum.Sonra tekrar ağzına veriyordum.Sonra bunu arkasına dödürüp duvara dayadım eteğinin altından külodunu sıyırıp biraz yaladım götünü ve amını sonra.Tak diye soktum o kadar rahat girdi ki çünkü çok ıslaktı bu şartlar altında onu upuzun sikebilirdim öyle de yaptım bütün okul dağıldığı ben için onu orada o gün tam 1 saat siktim birlikte zekten zevke koştuk.Daha sonra içine kapandı bu kız ne yaptığını bilmiyorum.

Kıbrısta Sex Hikayeleri – Kıbrısta Katalog

Merhabalar Ben Mert 26 yaşındayım. Hayatımda ilkkez kıbrısa gittim. Çok övüyorlardı. Kızlar, Kumar, Deniz ,Kum , Gece hayatının başkenti diyorlardı. Bende merağımdan gittim tek başıma. Saçma bir otele yerlestim. Ama otelin altında casino varmış orda kumar oynadım. İlkkez kumar oynadığımdan bir 100 tl kaybettim hemen ilk gece. Sabah geri geldim o gün 3-4 milyar kazandım. Bunu yemek içinde otelin çalışanlarından birine burda gece hayatı varmış nasıl gidebilirim dedim. Oda akşam olsun 7-8 gibi otelin kapısındaki taksicilere sor dedi. Bende dedim ne yani taksiciye nerde kız sikebilirim mi dicem dedim icon smile Kıbrısta Sex Hikayeleri Kıbrısta Katalog Oda çekinme söle burda taksiciler o işten kazanıyor dedi. Pek kafam karıştı akşam olunca dediklerini yaptım. Taksiciye söledim oda 150 tl dedi götürüp getiririm şehir dısında gece klublerine dedi. Ok dedim bilmediğimden. Neyse Taksici beni bir yol üzerinde 10-15 tane gece kulübünün oldugu biyere götürdü. En iyisi hangisi ise ona götür dedim. Oda birine bıraktı.İçeri girer girmez ne göreyim. Kızlar birsürü direk dansı yapıyor çıplak çıplak dans harikaydi. Rüya gibiydi anlayacağınız. 10 -20 erkek arasıda onları izleyip yorum yapıyordu. Neyse bende birini beğendim orda başlarında gezen bir gavat ile konustum. Bu kızı gecelik veya 2 posta sordum. Oda evet 2 posta 200 tl dedi hemen aldım onu. Sonra arkada zaten yerleri varmış. Orda odaya girdiğim gibi çarpışmaya başladık. Harika bir rus idi istediğim. Resmen kaliteydi. Öle bir siktim ki hayatı kaydı.Orda okadar güzel kız varki hangisini yapsan doyamazsın.

Amcamın kızı Ayşeyi nasıl siktim ? – mobisexhikayeleri

Merhaba ben 23 yaşındayım.siz ensest sex hikayeleri severler için bir hikaye paylaşacağım.Geçen yaz başımdan geçen bir hikaye bu.yaz tatilinde memleketimiz samsuna gittik samsunda akrabaları ziyaret edip biraz ailecek gezecektik.O sırada da amcamlarda kalıyoruz.Kuzenim ayşeyi uzun zamandır görmüyordum.neredeyse 5 yıl olmuştu.Ayşe 19 yaşına girmişti.Eve gidince sarıldık sarıldığımızda memelerinin dimdik değdiğini hissettim.bu geçen yıllardan sonra ayşe ne kadar da serpilmişti.on numara bir kız olmuştu.samsun çok ta büyük bir şehir olmadığı için ben 2. gün sıkılmaya başladım.ayşeye biraz gezmeyelimmi yaa dedim.hem dolaşırdık.ayşe olur dedi.aslında çıkıp bira içebiliriz ama babamlara çaktırma dedi.Bu benim çok hoşuma gitmişti adam gibi eğlenecektik.Babama söyledim o akşam ayşeyle dışarı çıkacağımızı amcama da söyledim. aman dikkatli olun diyip bize izin verdiler.Daha sonra akşam 7 gibi dışarı çıktık.beraber çarşıda gezmeye başladık.sonra yandaki büfeden 4 bira aldık ikişer ikişer içmek için.ayşe meğersem o akşam yanına giymek için mini etek almış.gidip bi umumi tuvalette üstünü değiştirdi.inanılmaz bacakları vardı.birlikte şehrin uzağında bir tepeye çıktık biraları yudumlamak için.kafası çok iyi olmuştu.elimi bacağına attım.Bişey demedi ama sadece bir baktı.sonra bacaklarını okşamaya başladım.elimi amına doğru götürdüm.göğsüme yattı bende önde amını okşamaya başladım.memelerini deli gibi sıkıyordum ağzını açmadı.en sonunda beni burda sik dedi.üzerine çıktım kafam da güzel olmuştu 2 saat onu orada siktim.Ayşe bu yaz istanbula gelecek bakalım.tekrar sikebilecek miyim ?

34 Yaşımda Bakireliğimi Kaybettim

Merhaba sevgili okurlar şimdi siz bakire sex hikayeleri sevenlere bir hikaye anlatacağım,bizzat kendi hikayem.34 yaşında öğretmenim,Anadolu da çalışıyorum hangi şehir olduğunu paylaşmayacağım.Aslen Manisalıyım,mütevazı bir aileden geliyoruz o yüzden bu cinsellikle ilgili konulara eğilmem çok uzun yıllarımı aldı.Çocukluk hayatım genellikle kendimi çevreden sakınarak geçti üniversite hayatım içerisinde de hayırlı bir kısmet bulamayınca.Evlilik yada bir eş bulma sürecim bir türlü gerçekleşmedi.Tabi yaşım ilerliyor ve bununla birlikte cinsel hayatım olmadığından dolayı merakım bende çok büyük bir tutku yaratmıştı.Hala bakireydim hayat bu şekilde devam ediyordu ancak geceleri dayanamıyor,geceleri külotumun üzerinden kendimle oynuyordum.Her erkeğe neredeyse atlayacak duruma gelmiştim,okuldaki diğer öğretmenler,otobüste karşılaştığım insanlar bile cinsel açıdan ilgimi çekiyordu.Öğretmen olarak bu şehre atanalı 2 yıl oldu.Geçen sene yine bu rutin hayatım devam ederken,çokta huyum olmadığı halde bir arkadaş davetine gittim.Evde oturduk sohbet ettik alkol aldık.Alkolün etkisiyle ben baya sarhoş oldum,kafam iyi oldu.Okuldan öğretmen arkadaşımız Ahmet’in evindeydik diğer öğretmen arkadaşlar ve onların arkadaşlarıyla birlikte.Ahmet de eşi sinemle ev sahipliği yapıyordu.Gece çok geç saat oldu.Herkes teker teker gitmeye başladı ben koltuktan kalkamaz haldeydim.Herkes gidince Ahmet dedi ki sen burada kal karısı da eve yatağını salona yaparız dedi.Ben uzandım gözlerimi kapattım.Aradan 15 dakika geçtikten sonra her gece olan alışkanlığım yüzümden külotumun üzerinden kendimi okşamaya başladım.Ve bunu tamamen bilinçsizce yapıyordum.Birden içeriye ahmetin karısı sinem geldi.Önce şaşkın şaşkın bana baktı ne yapıyorsun sen dedi.Duymadan devam ettim.Sonra yanıma geldi okşamaya başladı elimin üzerinden sonra elimi çektim Sinem kendisi okşamaya başladı.Ahmeti çağırdı.Ahmet buraya gel,bak tamda istediğin gibi dedi.Ahmet gelir gelmez ben çok heyecanlandım.Ben bakireyim dedim.Çok şaşırdılar Sinem gülmeye başladı.Hadi buyur Ahmet dediAhmet yavaşça külotumu sıyırdı ve sonra yalamaya başladı beni.O yaladıkça çığrımdan çıkmış gibi titriyordum.Daha sonra ahmet hayatımda ilk kez gerçeğini gördüğüm o kocaman penisini çıkardı.Şimdi sakin ol dedi.Yavaşça amımdan içeri doğru girmeye başladı.O an çok canım yandı.İlk seferden sonra çıkardığında penisini komple kan olmuştu artık bakire değildim üstelik grup yapıyordum bir yandan sinem gögğüslerimi yalıyordu.O akşam resmen bana çalışıyorlardı.Penisindeki ve amımdaki kanı temizledi.Daha sonra daha sert biçimde beni sikmeye başladı.2 dakika olmadan orgazm oldum.Bugünden sonra üzerimde ki bütün tabuları attım.Şu anda rahatlıkla sex yapabiliyorum.Bugünden sonraki hikayelerimi de daha sonra paylaşacağım.

Bakkalın Bacısını Siktim

arkadaşlar sizlere bire bir sex hikayelerinden bir tanesini anlatacağım.Ankarada yaşıyorum 2 çocuğum var.Çocuklardan bir tanesi üniversiteyi kazanıp istanbula gitti diğeri de lisede.Eşimle aramız hiç iyi değil .Allahın gücüne gitmesin evlşendikten sonra çok fazla kilo aldığı için çocuklardan sonra cinsel hayatımıza bir darbe vurdu.ben 1 yıl kadar hiç sikişemedim.Artık dayanamayıp herkesi sikmek istiyordum.Şirkette masa altından görünen etekli hatunlara otuzbir çekmeye başlamıştım.Bir kış günü yine işten çıktım eve dönüyorum.Eve dönerken bakkala uğradım.Bakkalımız Mustafa abi yoktu,çok şaşırdım Mustafa abi sert birisidir.ama iyidir.Onun yerine müthiş sarşın bir hatun duruyor.memeleri füze gibiydi.kazağın üzerinden patlayacak gibiydi.girer girmez şok oldum kızın göğüslerine kitlendim.bir an kafam onu siktiğimi hayal ettiğim şekle kaydı.daha sonra benim onun memelerime baktığımı farkettiğini anladım resmen gözümün içine baktı.şöyle bi gülümsedi.ne arzu etmiştiniz dedi.ben dedim bi kısa winston alayım.hayrola dedim mustafa abi nerede .Mustafa abim rahatsız dedi.ben bakıyorum bugün opnun yerine ben varım dedi.tek başınıza mı diye sordum.Ne olacakki dedi güldü.hani dedim dışardaki cipsi gazeteyi falan kapatırken toplayıp içeri almanız gerekecek tek başınıza toplamayın bunları dedim.yok yok ben hallederim diyip.kasanın başından kalkıp reyonları düzeltmeye başladı.o sırada aman yarrabbim o nasıl bir göt.o kadar yuvarlak ve düzgün bir götü vardıki o rafları düzeltirken. ben dalıp gittim hatunun vücuduna.Sopnra bir anda var mı başka bi isteğiniz dedi.Yok dedim.Çıktım.Mustafa abi bakkalı genelde 11 de kapatırdı.Bende bunun üzerine beklemeye karar verdim.eve gittim yemek yedim.Oturdum biraz.Hanıma ben arkadaşlarla buluşmaya gidiyorum diyip saat 11e 10 kala evden çıktım.Bakkala doğru gittim tam da tahmin ettiğim.Bakkalın kardeşi içeriyi toplamaya başlamıştı.Daha sonra içeri girip sigara istedim.Gülerek yardım istermisiniz dedim.Yok ben hallederim dedi.dedim olmaz sizi bu şekilde bırakamam yardım edeyim şu gazete demirini sokarken dedim.teşekkür ederim o zaman alalım dedi.Birlikte gazete demirini taşırken içeri kapıya sıkıştı demir onun tarafına geçip arkasından çekmeye başladım fırsat bu fırsat değdirmeye başladım.sıkıştıkça daha da bastırıyordu götünü sikime.Sikim dimdik olmuştu.bastırdıkça kuduruyordum sanki bilerek yapıyordu.Daha sonra demir kapıdan kurtuldu ama bunu bildiği halde kalça haraketlerini yapmaya götünü sikine bastırmaya devam etti.bende sağ elimle hemen götünden tutup demirle beraber içeri aldım.sikim dimdik olmuştu ve eşofmanın üzerinden çok net bir şekilde belli oluyordu.elini uzattı.ne yapıyorsun dedim.kapkalın sert sikin çok iyi görünüyor sik beni dedi.dedim yapma ışıklar açık mahalleden biri gelicek dedim.tamam dedi dükkanı kapatalım içerden.dediği gibi yapıp içerden kepenkleri kapattık ışıklarıda kapattık.ben mustafa abinin koltyuğuna otrup kardeşini kucağıma alıp hoplatmaya başladım önce elbisenin üzerinden.kazağından o yumuşak memelerini okşadım dayanamayıp bütün elbiselerini çıkarıp soydum.heryerini yalıyordum kucağımdayken.sonra altımı çıkartıp direk sikimin üzerine oturttum.deli gibi inleye inleye zıplamay başladı.onu o gün bir saat siktim çığlıklar içinde.en sonunda patlayıp ağzına boşalttım.somura somura beni zevkten deliye çevirdi.o günden sonra görmedim umarım gelir.